Sigorta · 16 Temmuz 2020
Near East Bank Birikimli Hayat Sigortası ile Geleceğinize Yönelik Yatırım Yapın

Kurulduğu tarihten bu yana sadece bankacılık sektörğnün değil, tüm özel sektörün en saygın, en güvenlir ve değerli markaları arasında yer alan Near East Bank, sürekli yenilenerek paydaş ihtiyaç ve beklentilerine hızlı ve etkin çözümler geliştirmeyi, KKTC’nin kalkınma yolculuğuna katkı sunmayı temel öncelikleri arasında görmektedir.

Rekabetin her geçen gün daha fazla arttığı bankacılık sektöründe, müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygun hizmet ve ürün seçenekleri sunan Near East Bank, modern yaşamın güncel eğilimlerini yakından takip ederek rekabet üstünlüğünü sürdürebilir kılmaya odaklanmıştır. Near East Bank, geleceğe yönelik küçük ama düzenli yapılacak ödemeler ile risk teminatlarının yanında birikim yapmanızı amaçlayan Birikimli Hayat Sigortası, Near East Hayat Şirketi aracılığı ile getiri garantisi ve güvenli birikim yapmanızı sağlıyor.

En az 10 en çok 30 yıl sigorta süresi seçenekleri bulunan Birikimli Hayat Sigortası’nın temel amacı sigortalıların düzenli para biriktirmesini sağlamanın yanısıra bazı risklere karşı da güvence sağlamaktadır. Aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık ödeme seçenekleriyle sigortalılar, kredi kartı ya da hesaptan otomatik ödeme talimatıyla birikim yapmaya teşvik edilir. 15-65 yaş aralığında yetişkinlerin dahil olabileceği Birikimli Hayat Sigortası birikime ek olarak ödenen yıllık primin 10 kayı kadar vefat temiatı içerir. Birikimli Hayat Sigortası ile TL, USD, EUR, GBP gibi 4 farklı para cinsinden birikim yapabilirsiniz.

Müşteri yapısına uygun hizmet anlayışı, teknoloji altyapısında devamlı yenilik ve yaygın yurt içi şube ağı ile Near East Bank, her türlü ürün ve hizmetin müşteri odaklı olmasını temel ilke olarak benimsemiştir. Near East Bank kurumsal bankacılık yaklaşımı ışığında finansal aracılık hizmetleri dışında müşteri ihtiyaçlarına yönelik uluslararası standartlar çerçevesinde yaygın ve yapılandırılmış kurumsal finansman çözümleri de sunmaktadır.

Near East Bank’ın KKTC bankacılık sektöründeki dijital dönüşüm sürecinin aktif katılımcısı olduklarını dile getiren Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Enver Haskasap, “geliştirdiğimiz katma değerli ürün ve hizmetler, müşterilerimizin hayatını önemli ölçüde kolaylaştırmaktadır. Hizmet modelimizi geliştirmeye yönelik yenilikçi projelerimizi her yıl olduğu gibi bu yıl ve bundan sonraki yıllarda da başarıyla sürdüreceğiz.” dedi.