Banka ,  Duyurular ,  Sigorta · 17 Kasım 2020
Near East Hayat, Sağlık Sigorta Ürünlerini Yeniledi!

Near East Hayat, Sağlık Sigorta Ürünlerini Yeniledi!


Nisan 2018’de Sağlık ve Hayat Sigortalarında faaliyete başlayan Near East Hayat, ilk günden itibaren halkın beklentilerini karşılayacak yeni ürün ve sistemler geliştirerek, sunduğu ürün yelpazesi, üretim ve hizmetler ile sektörün lider şirketi ve müşterilerin ilk tercihi olma hedefi ile ilerliyor. Müşteri ve çalışan memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlayan Near East Hayat, bu amaç doğrultusunda müşterilerine sunduğu “Sağlık Sigortası” ürünlerini yeniledi. 

Near East Hayat’ın özel sağlık sigortalarında; Yatarak ve Ayakta tedavi başlıkları altında pek çok teminat yer alıyor. Ameliyat, ameliyatsız tedavi, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz tedavi ve tetkikleri, ambulans giderleri, doktor muayenesi ve suni uzuv bu teminatlardan bir kısmını oluşturuyor. 

Yenilenen içeriği ile yeni sağlık sigortalarına “Diş Teminatı” ve “Doğum Teminatı” eklendi.

Near East Hayat bir süredir üzerinde çalıştığı ve Kasım 2020 itibariyle hizmete sunduğu yeni teminatlı Sağlık Sigortasını, sigortalıların ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde dizayn etti.

Near East Hayat Özel Sağlık Sigortaları’nda; Limitli Ayakta Tedavi Teminatı 3.000 TL’den 3.500 TL’ye yükseltilirken, tüm planlara- paketli ürünler hariç- “Diş Teminatı” eklendi. Bireysel poliçelere eklenen ve ilk defa uygulamaya alınan bu teminat ile anlaşmalı kurumlarda kullanılması kaydıyla; diş muayene, diş temizliği ve diş görüntüleme (panoramik) hizmetleri birer kez kullanılabilecek. 

“Doğum Teminatı” ile hem siz hem de bebeğiniz için en iyi bakım ve hizmetler Near East Hayat’ta!

Near East Hayat, sigortalılarına en iyi hizmeti sunma çabasıyla yeni “Doğum Teminatlı” ürünün çalışmalarını da tamamladı. Hazırlanan “Yeni Doğum Teminatlı Sağlık Sigortası” ürünü ile sigortalılarına anlaşmalı kurumlarda limitsiz teminat verecek. 

“ Yeni Doğum Teminatlı Sağlık Sigortası” alanlar anlaşmalı kurumlarda katılım payı ödemeyeceği gibi, doğum teminatından “limitsiz” olarak faydalanabilecek. Anlaşmasız network ile yurtdışı networkler’deki doğum teminat tutarları ise 8.000 TL’den 10.000 TL ‘ye yükseltildi. Doğum sürecindeki tüm ihtiyaçlar analiz edilerek yeni ana teminatlar, ek teminatlar, süpriz hediyeler ve indirimlerle doğum teminatlı sigorta poliçeleri zenginleştirildi. 

Sağlık poliçelerine ana teminat olarak eklenen “Rutin Laboratuvar Tetkikleri” ile hamilelik sürecinde anneye yapılması öngörülen tetkikler; “Yenidoğan Bebek Muayenesi” ile bebeğin doğum salonundaki ilk muayenesi ve sağlık durumunu tespite yönelik tüm tetkikler teminat altına alındı. Bütün bunlara ek olarak  poliçeye “Yenidoğan Kalça Ultrasonografisi” ilave edilerek bebeğin olası kalça çıkığının erken teşhis ve tedavi imkanı sağlandı. 

Near East Hayat lohusalık sürecinde annenin bireysel ihtiyaçlarını da unutmadı!  Bu süreçte kullanılmak üzere “Psikolojik Danışmanlık Hizmeti” ile “Diyetisyen Danışmanlık Hizmeti” de doğum teminatlı poliçelere eklendi.

Doğum Teminatlı Poliçeler, Near East Bebek için çeşitli hediyeler ile de zenginleştirildi. “Yeni Doğan Anı Defteri” ile Yakın Doğu Üniversite Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde bir yıl geçerli olmak üzere %30 indirim (paketli ürünler hariç) sunulan hediyelerden sadece bazıları.

Ayrıca Near East Hayat, aylık olarak düzenlenmiş “Gumbara Birikimli Hayat Sigortası”nın ilk aylık primini ödeyerek annenin çocuğu adına ilk günden birikim yapabilmesinin önünü açıyor. Gumbara Birikimli Hayat Sigortası ile ailelere aylık prim ve toplu ara ödeme ile bebek adına birikim olanağı sağlanıyor. 

Near East Hayat Genel Müdürü Ömür Şengün, sağlık sigortalarındaki yenilikler hakkında şunları dile getirdi; “ 2020 hedeflerimizde Sağlık Sigortacılığı’nda bir çok yeniliği ürünlerimize dahil edeceğimizi paylaşmıştık. 20 kişilik tecrübeli kadromuzla yeni ürün ve uygulamalar üzerinde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sigortalı sayımızı sürekli artırıyoruz. Bu gelişmeler bizi ciddi şekilde motive ediyor ve sürekli daha iyisini nasıl yapabiliriz diye kendimize soruyoruz. Sağlık Sigortasının öneminin gittikçe arttığı bugünlerde, halkımızın ihtiyaçlarına yönelik bu özel teminatları ürünlerimize dahil edip sigortalılarımıza daha iyi hizmet sunacağımız için mutluyuz“ dedi.