Duyurular · 08 Mart 2024
Near East Bank’tan Yeni Araç Kredisi

Near East Bank, Mart ayı itibarıyla başlattığı yeni taşıt kredisi kampanyasıyla mevcut müşterilerinin yanı sıra yeni müşterilerinin ihtiyaçlarına finansman olacak Araç Kredisi ile öne çıkıyor. Düşük faizli ve 60 ay vadeli hazırlanan yeni araç finansmanıyla sıfır kilometre araç almak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

Near East Bank her dönem kredi ve kredi kartı ürünlerine dahil ettiği farklı fırsatlarla, kredi başvurularında büyük ilgi görüyor. Near East Bank Araç Kredisi, aylık % 4,08 den başlayan faiz oranı, 60 ay vadesi ile sunuluyor.

Artan araç fiyatlarıyla karşı karşıya kalan tüketicilere piyasadaki faiz artışına göre çok uygun faiz sunan Near East Bank, taşıt kredisi kampanyasıyla avantajlı bir seçenek sunuyor.

Yeni kampanya hakkında bilgi veren Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu;

“ Bireysel Kredi ürünlerimizden Araç Kredisinde her yıl çok uygun faiz oranları sunarak, araç piyasasında yaşanan iniş çıkışları da değerlendirerek müşterilerimize önemli bir finasman sağlıyoruz. Bu sene mart ayı ile yeniden öne aldığımız yeni Araç Kredimizde kampanyamızı da beraberinde duyurmuş olduk. Bildiğiniz üzere, dövizdeki artış, sıfır araçlara uygulanan vergiler ve taşıt fiyatlarının artması müşterileri zor durumda bırakıyor. Bankamız olarak her zaman müşterilerinin yanında bir banka olduğumuzu bir kez daha göstererek aylık %4,08 den başlayan faizle 60 vadeli hazırladığımız kredimizi devreye aldık. Bu fırsatı sunarken, hem mevcut müşterilerimize hem de yeni müşterilere doğru noktada ulaşmayı hedefliyoruz. Çok sayıda tüketiciyi heyecanladıracığını düşündüğümüz yeni Araç Kredimizin müşterilerimize faydalı bir finansal çözüm olacağına inanıyorum.” dedi.

Near East Bank Araç Kredisi kampanyasından yararlanmak için, Near East Bank Mobil ve İnternet Bankacılığından, 444 0 632 Çağrı merkezinden, 0542 880 06 32 numaralı WhatsApp hattından, Near East Bank Facebook sayfalarındaki linklerden ve tüm Near East Bank şubelerinden kolayca kredi başvurusunda bulunabiliyor.