Banka · 24 Ocak 2022
Near East Bank’tan “Kredinizi Aşkla Harcayın” sloganı ile Sevgililer Günü Kredi Kampanyası Başladı!

Near East Bank’tan “Kredinizi Aşkla Harcayın” sloganı ile Sevgililer Günü Kredi Kampanyası Başladı!

Müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmak için yenilikçi ürünleri farklı kampanya dönemlerinde sunan Near East Bank, Sevgililer Günü’ne özel, gönlünüzce yapacağınız altın, pırlanta, giyim gibi

alışverişleriniz; restoran veya çiçek harcamalarınız, kısa vadeli ihtiyaçlarınız ve tüm hediye alışverişleriniz için kullanabileceğiniz Sevgililer Günü kredisini sundu.

14 Şubat’a özel, kolay ödeme seçeneği, aylık %2,17’den başlayan faiz oranı ve 36 ay kadar vade imkanı ile hazırlanan Sevgililer Günü Kredisi, hediye alışverişi ve ihtiyaçlarınıza anından çözüm sunuyor.

Kredi başvurusu yapan 10 kişiye çekilişle çift kişilik otel konaklama ve akşam yemeği hediye 

Near East Bank, Sevgililer Günü Kredisi ile bu sene çok özel bir etkinliği de kampanyaya dahil etti. Sevgililer Günü kredisini kullanan 10 şanslı müşterisine Mimoza Beach Hotel ve Dorana Hotel’de 12 Şubat 2022 tarihinde çift kişilik Akşam Yemeği ve Konaklama hediye ediyor. Kampanyaya son katılım tarihi 9 Şubat 2022. 9 Şubat’a kadar yapılacak başvurular sonrasında kredi kullanan müşteriler arasından yapılacak çekilişle talihliler belirlenecek.

Kıbrıs’ın en güzel sahilinde Gazimağusa , Yeniboğaziçi plajında bulunan Mimoza Beach Hotel’in huzurlu ve konforlu odalarında konaklamak, denize karşı romantik bir akşam yemeği yiyerek sevdiğinizle özel bir akşam sizleri bekliyor.

Yenilenen restorasyonu ile Girne’nin en merkezi lokasyonunda bulunan Dorana Hotel, modern, sanatsal izlerin yansıdığı elegan ortamıyla, şık ve konforlu odalarında konaklamak, Dora Restoran’ın muhteşem atmosferinde şefin özel menüsü eşliğinde akşam yemeği yiyerek bu en özel güne güzel bir anı bırakabilirsiniz.

Yeni kredi kampanyası hakkında bilgi veren Near East Bank Grup Müdürü Timuçin Samancıoğlu; 

“ Müşteri memnuniyetini arttırmak amacı ile bankacılık ürünlerimizde sürekli geliştirmeler yapıyoruz. Özellikle belirli özel dönemlerde müşterilerimizin kısa süreli ihtiyaçlarını karşılamak, finansman desteği olmak, ihtiyacı olan krediyi onlara sağlamak adına kredi ürünlerimizi çeşitlendiriyoruz. Sevgililer Günü Kredimizde, Şubat ayında özellikle hediye alışverişlerinde veya kısa süreli ihtiyaçlarını karşılamaları için

müşterilerimize sunduğumuz bir kredidir. Amacımız hediye alışverişinde müşterilerimize artı bir katkı sağlamak. Kampanyamıza bu sene farklı bir özellik ekleyerek, kredi başvurusu yaparak kullanan müşterilerimiz arasından çekilişle 10 müştetimize çift kişilik akşam yemeği ve konaklama hediye ediyoruz. İki farklı lokasyonda hizmet veren İskele Mimoza Beach Hotel ve Girne’de Dorana Hotel’de geceye özel bir etkinlik hazırladık. Müşterilerimizin bu özel günlerine katkımız olacağının sevinci ile bu özel gecede güzel hatırlanacak bir anı yaşatmak istiyoruz.” dedi

Near East Bank Sevgililer Günü Kredisi hakkında bilgi ve teklif almak, kredi başvurusunda bulunmak için tüm Near East Bank şubelerinden, 444 0 632 Çağrı Merkezi’nden, 0542 880 06 32 numaralı WhatsApp hattından ve İnternet Bankacılığı üzerinden, Near East Mobil, Near East Bank Facebook sayfalarındaki linklerden kolay ve hızlı şekilde başvurularınızı yapabilirsiniz.