Banka · 12 Ağustos 2021
Near East Bank’tan Hayalinizdeki Evin Kapısını Açan Konut Kredisi

Near East Bank’tan Hayalinizdeki Evin Kapısını Açan Konut Kredisi

Dünyanın pek çok yerinde ve ülkemizde konut satışlarının hızla arttığı gözlemlenmekte, özellikle Covid-19 pandemisi nedeniyle yaşanan kapanmaların etkilerinin giderek hafiflemesi ve insanların temel ihtiyaçlarından olan barınma ve güvenlik ihtiyaçlarını üst seviyede karşılayan kendi evine sahip olma gerekliliğinin farkındalığının artmasıyla doğru orantılı olarak konut alımları da hız kazanmıştır. Gerek konut ihtiyacını karşılamak, gerekse bir yatırım aracı olarak edinilen gayrimenkuller, ülkemizde kısa ve orta vadede kazandırma potansiyelindedirler. Bu da konut kredilerine talebi arttırıyor.

Konut satın alırken finansman desteğine ihtiyaç duyan müşterilerin kendilerine uygun imkanlarla konut kredisi almalarına olanak sunan, cazip imkanlı konut kredisi kampanyalarından birisine Near East Bank imza atıyor.

Near East Bank, KKTC’de ev sahibi olmak isteyen herkese sunduğu ve kapsamlı hale getirdiği konut kredisi kampanyası ile müşterilerinin bütçelerine göre uygun imkanlarla ev finansmanı sağlıyor.

Near East Bank Konut Kredisi, döviz para birimlerinde aylık %0,50'den başlayan, Türk Lirasında aylık % 2,08 faiz oranı ile başlayan 120 aya kadar vadesi ile hayalinizdeki eve avantajlı koşullarla sahip olabilme imkan sağlıyor. Düşük faiz ve hızlı onay süreci özellikleri ile öne çıkan Konut Kredisine hemen başvuru yaparak ileriye dönük gayrimenkul yatırımınızı da bugünden gerçekleştirebilirsiniz.

Avantajlı ürün ve hizmetleri ile müşterilerine farklı çözümler sağlayan Near East Bank, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını iyi koşullarda sağlayabilmek için ekonominin değişen koşullarını yakından takip ederek; geçtiğimiz aylarda piyasadaki yüksek faizli kredilerden sonra piyasanın durgunlaşması ve alım gücünün düşmesini müşterileri lehine fırsata çevirerek %2,08 aylık faiz oranlı Konut Kredisi’ni sunarak müşterilerinin hayalindeki eve kavuşmasının önünü de açmış oldu.

Near East Oluşumunun önemli bir parçası olan Near East Bank, müşteri memnuniyetinin yanı sıra ülke ekonomisini de desteklemeyi prensip haline getirdiklerinin altını çizerek, Near East Bank Pazarlama,İ nsan Kaynakları ve Operasyon Grubu Grup Müdürü Timuçin Samancıoğlu;

“2020 yılından bugüne pazarlama birimi olarak aralıksız çalışıyoruz, hedeflerimizin birçoğunu gerçekleştirmenin memnuniyeti içindeyiz, bu başarıda en önemli etken müşterilerimize uygun ürünleri, alım gücüne ve ödeme koşullarına göre düzenlemiş olmamızdır. Ticari ve bireysel bazda birçok ürünü sunduk, sunmaya devam ediyoruz. Bunlardan biri de mevcut konut kredimizi piyasa koşullarınna paralel olarak uygun kredi faiz oranında sunmamız oldu.

Konut Kredisi dışında yıl boyunca devam eden İhtiyaç Kredisi ve Araç Kredisi’nin de faiz oranlarını uygun şekilde sunarak, müşterilerimizin yüzünü güldürmeyi başardık.” dedi.

İlerleyen dönemlerde de müşterilerine avantajlı ürünler sunmayı hedeflediklerini belirten Samancıoğlu, 2021 yılını ülke ekonomisine de katkı sağlayarak ve piyasa koşulları göz önüne alarak her koşulda müşterilerin yanında yer alacaklarını belirti.

Hayalinizdeki ev için avantajlı faiz oranları ile hazırlanan Konut Kredisi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak veya hemen başvurmak için www.neareastbank.com web sitemizden başvurunuzu yapabilir veya en yakın şubeye gidebilir, 444 0 632 numaralı telefonlarımızdan müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.