Banka · 28 Haziran 2021
Near East Bank’tan Doktor Sorumluluk Sigortası ile risklere karşı güvende olun!

Near East Bank’tan Doktor Sorumluluk Sigortası ile risklere karşı güvende olun!

Tıp mesleğini icra eden hekimlerin daha güvende olmalarını sağlayan Doktor Sorumluluk Sigortası, özel olarak hazırlanan bir sigorta ürünüdür. Near East Bank’tan temin edebileceğiniz Doktor Sorumluluk Sigortası ile , meslek hayatınızda karşınıza çıkabilecek risklere karşı güvende kalabilirsiniz.

Mesleki uygulamalar sırasında örneğin hastaların bir kusur veya ihmalden yaralanması, sağlık durumlarının ağırlaşması veya yaşam kaybı gibi gerçekleşebilecek riskler nedeni ile tazminat ödemeleri gerektiğinde kullanılmak üzere sigortalıya garanti sunan Doktor Sorumluluk Sigortası, 350 TL'den başlayan primlerle hekimlerimize destek çıkacak.

Bu sigorta ile sigortalının poliçede belirtilen tıp doktoru sıfatıyla vermekte olduğu mesleki hizmetler nedeni ile sigortalıya karşı ileri sürülecek tazminat taleplerinin sonuçlarına ve bu taleplere ilişkin yargılama giderleri ile hükmolunacak faize ve sigortalı aleyhine ileri sürülen tazminat talebine ilişkin makul giderlere karşı sigortalıya, poliçede belirtilen teminat limitine kadar poliçe şartları çerçevesinde teminat sağlıyor.

Near East Bank Doktor Sorumluluk Sigortası ile sigorta sözleşmesi çerçevesinde sigortalı tıp doktoru sıfatıyla mesleki hizmet verirken; sözleşmenin yürürlükte olduğu süre içerisinde meydana gelen bir olay nedeniyle, sadece sözleşme süresi içinde sigortalıya karşı ileri sürülebilecek taleplere karşı sözleşmede belirtilen miktara kadar isteme ilişkin makul giderleri de içerecek şekilde teminat verilmektedir.

Near East Bank Doktor Sorumluluk Sigortası kapsamında; Sözleşme yürürlükteyken meydana gelen bir olay nedeniyle, yine sözleşme süresi içinde gelen talepler çerçevesinde yargılama giderleri ile hükmolunan faiz giderlerinin de karşılanması, genel zarar-ziyan talepleri de teminata dahil edilmekte; hasarsız geçen yıllar sonucunda %30’a varan hasarsızlık indirimleri uygulanmaktadır.

Bu sigorta, sigortalının KKTC sınırları içinde ifa edilen mesleki faaliyetleri için geçerlidir.

Near East Bank Pazarlama ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü Timuçin Samancıoğlu; bireysel ürün gruplarından olan bu sigorta ürünü hakkında şunları dile getirdi;

“ Bankacılık hizmetlerimizde tüm müşterilerimize 360 derece hizmet vermeyi amaç edinmiş bir banka olarak, her sektörden her meslekten müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda ürün geliştirmeleri yapıyoruz. Bu amaçla sigorta ürünlerimiz arasında özel bir teminat içeren Doktor Sorumluluk Sigortası ile hekimlerimizin olası riskler karşısında ağır tazminat ödemek zorunda kalmamalarını, bir kusur veya ihmalden dolayı zarar gören, sağlık durumu kötüleşen hastaya tazminat ödemeleri gerektiğinde bunu karşılayabilecek bir sigorta teminatı olduğunu bildirmek istiyoruz. Bu nedenle, tıp mesleğini icra eden doktorlarımızı mesleki sorumluluk sigortası kapsamında kendilerini daha güvende hissetmelerini, söz konusu tazminatı karşılamak üzere iştirakimiz Near East Sigorta tarafından sigortalanmasını sağlıyoruz.”

Near East Bank Doktor Sorumluluk Sigortası alarak, meslek hayatınızda karşınıza çıkabilecek risklere karşı güvende kalabilirsiniz.

Near East Bank Doktor Sorumluluk Sigortası’nı tüm şubelerimizden yaptırabilir; bilgi ve teklif almak için, 444 0 632 Çağrı Merkezi’nden, 0542 880 06 32 numaralı WhatsApp hattından, İnternet Bankacılığı üzerinden, Near East Mobil, Near East Bank Facebook sayfalarındaki linklerden kolay ve hızlı şekilde başvurularınızı yapabilirsiniz.