Banka · 24 Mayıs 2021
Near East Bank’tan Çiftçilerimize Müjde! Tarım Üreticileri için hazırlanan Tarımsal Destek Kredisi devrede.

Near East Bank’tan Çiftçilerimize Müjde! Tarım Üreticileri için hazırlanan Tarımsal Destek Kredisi devrede.

Near East Bank, tarımda üretimi teşvik etmek, dönemsel finansman desteğini sağlamak amacı ile ihtiyaç sahibi tarımcılara özel finansal ürünler sunmaya devam ediyor.

Covid-19 salgının üretime olumsuz etkilerini en az düzeyde tutabilmek ve ekonomik faaliyetleri desteklemek amacıyla Tarımsal Destek Kredisi paketini hazırladı. Tarım ile uğraşan üreticilere dönemsel finansman imkanı sunan Near East Bank, ülkemizde tarımsal faaliyetlerin devam etmesini, çiftinin üretimi için gerekli ihtiyaçlarını temin etmesine destek amacı ile hazırladığı Tarımsal Destek Kredisi ile çiftçinin de yanında olduğunu gösteriyor. Maksimum 9 ay’a kadar vade seçeneği ve 100.000 TL tutara kadar çiftçilerimizin kullanımına sunulacak Tarımsal Destek Kredisi; üreticilerin hasat / ürün elde etme dönemi öncesi ihtiyaç duyduğu tohum, gübre, ilaç ve/veya hasat dönemi sonrası pazarlama faaliyetlerine yönelik kısa süreli nakit ihtiyaçlarının finansmanı olacak.

Near East Bank Ticari Bankacılık Grup Müdürü Kutay Canateş, Tarımsal Destek Kredisi hakkında şunları dile getirdi;

“Her geçen gün şube ve hizmet ağını genişleten Near East Bank olarak, yenilikçi yapımızdan aldığımız güçle; ülkemizde birçok vatandaşımızın geçim kaynağı olan ve her ülkenin ekonomisinde önemli yer tutan tarım sektörüne en güzel ürünleri ve hizmetleri vermek için ilk adımı atmış bulunmaktayız. Tarım sektörü ile uğraşan müşterilerimizin her yıl sezonluk olarak gübre, tohum ve ilaç gibi gereksinimlerini karşılayabilmeleri için ilk ürünümüz olan “Tarımsal Destek Kredisi” ile başlangıç yapıyoruz. Yeni kredi ürünümüz, çiftiye “ürününü sattığın zaman ödeme yap” mantığı ile en küçük tarımcıdan başlayarak tüm tarım sektörüne sunulmuştur. İlerleyen günlerde farklı ürünlerimizle tarım ve benzeri sektörlere sunduğumuz yenilikler devam edecektir.” 

Near East Bank’ın sunduğu Tarımsal Destek Kredisine başvurular başladı. Bilgi ve teklif almak, kredi başvurusunda bulunmak isteyen tarım işletmeleri, tüm Near East Bank şubelerinden, 444 0 632 Çağrı Merkezi’nden, 0542 880 06 32 numaralı WhatsApp hattından ve İnternet Bankacılığı üzerinden, Near East Mobil, Near East Bank Facebook sayfalarındaki linklerden kolay ve hızlı şekilde başvurularını yapalabilecekler.