Banka · 31 Aralık 2020
Near East Bank zamandan ve mekandan bağımsız bankacılık hizmetleri için ATM sayısını yaygınlaştırıyor

Near East Bank zamandan ve mekandan bağımsız bankacılık hizmetleri için ATM sayısını yaygınlaştırıyor

Near East Bank, bankacılık ürün ve hizmetlerini yeni teknolojiler kullanarak geliştirmeye ve müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Özellikle para çekme, kredi kartı borcu ödeme, para yatırma, nakit avans-taksitli nakit avans gibi nakit işlemlerin büyük çoğunluğunun yapıldığı ATM'leri ada genelinde en ulaşılabilir noktalarda konumlandırarak müşterilerine yaklaştırmayı hedefliyor. Bu ay, Concorde Tower Lefkoşa önünde hizmet vermeye başlayan ATM’si ile sayısını 50’ye yükselterek, ülkemizde toplam 149 noktada bulunan CardPlus ATM’lerine bir yenisini daha ekleyerek sayısını 150’ye çıkardı.

Near East Bank, bankacılık kanallarının kullanımının müşteri profilleri ve işlem ihtiyaçlarına göre değişiklik göstermesiyle şube, dijital bankacılık, mobil bankacılık ve ATM kullanımlarını geliştirmeye ve müşteriler için tüm hizmetleri kolaylaştırmaya devam ediyor. Tüm kanallarda üstün müşteri memnuniyeti sağlamak ve yenilikçi çözümleri müşterilere sunmayı hedefliyor. Hayatımızın her alanına her geçen gün daha fazla giren teknoloji ise, bankacılık sektöründe de büyük önem taşıyor ve müşterilerin artık değişen dünyada bankacılık işlemlerini zaman ve mekan sınırı olmadan hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmesine olanak sağlıyor.

Near East Bank, dijital dönüşüm yolculuğunun, bankacılığın ve müşterilerin hayat kalitesini yükselttiği, güven ve zamanın doğrudan ve olumlu yönde etkilemekte olduğunun bilinci ile gerçekleştirdikleri teknoloji yatırımlarıyla müşterilerine kolay kullanabilecekleri, işlemlerini saniyeler içinde yaparak hayatlarını kesintisiz bir biçimde sürdürecekleri bir bankacılık deneyimi yaşatmak için çalışmalarını istikrarlı bir biçimde sürdüyor.

Alınan verilere göre; nakit çekme işlemlerinin yüzde 89'u, nakit yatırma işlemlerinin yüzde 61'i ATM ve Kiosk'ler kullanılarak gerçekleştiriliyor. Son yıllarda ise ATM’ler sadece para çekme-yatırma makineleri değil; havaleden, Döviz Alım-Satım’a , EFT’den kurum fatura ödemelerine kadar birçok işlemin şubeye gitmeden yapılabilen yaygın bir kanal.

Near East Bank’ın işlem hacmi açısından en yoğun alternatif kanalı olan ATM’leri her geçen gün yeni lokasyonlarda açma hedefi 2021’de devam edecek. Concorde Tower Lefkoşa önündeki yeni ATM ile de, Gönyeli bölgesinin en işlek ve belirgin noktasında yer alıyor.