Banka · 31 Mayıs 2021
Near East Bank tarım işletmelerinin ekipman ihtiyaçları için Zirai Ekipman Destek Kredisi’ni sunuyor!

Near East Bank tarım işletmelerinin ekipman ihtiyaçları için Zirai Ekipman Destek Kredisi’ni sunuyor!

Near East Bank, tarımda sanayileşmeyi teşvik etmek, kalıcı finansman desteğini sağlamak amacı ile ihtiyaç sahibi işletmelere özel finansal ürünler sunmaya devam ediyor.

Near East Bank tarımsal işletmelerin ve çiftilerimizin daha verimli çalışmaları ve mekanizasyon düzeylerini yükseltebilmelerini sağlayacak, ihtiyaçları olan zirai makine ve ekipmanlar için yepyeni bir kredi hazırladı. Zirai Ekipman Destek Kredisi, tarım makine parkuru kurulmasında kullanılan traktör, biçerdöver, patoz, saban, diskaro ve çim biçme makinesi temini, ahır / ağıl yapımı; süt soğutma tankı, çeşitli ekipman alımı; arıcılığa ilişkin çeşitli harcamalar; işletmenin ihtiyacı ile orantılı güneş, rüzgar, biogaz yatırımları dahil tüm faaliyet ekipmanlarınızı kapsıyor.

Maksimum 60 aya kadar esnek ödemeli vade özelliği ve 500.000 TL tutara kadar çiftilerimizin kullanımına sunulan Zirai Ekipman Destek Kredisi, çiftçilerimizin daha modern koşullarda çalışabilmesi ve çok sayıda avantajı beraberinde getiriyor.

Near East Bank Ticari Bankacılık Pazarlama Birimi Grup Müdürü Kutay Canateş, Zirai Ekipman Destek Kredisi hakkında şunları dile getirdi;

Near East Bank Ticari Bankacılık olarak geçtiğimiz günlerde Tarım Sektörüne ilk ürünümüz olan Tarımsal Destek kredimiz ile merhaba demiş bulunmaktayız. İlgili sektörde tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunmaya devam edeceğimizi paylaşmıştık. Bu bağlamda müşterilerimizin ürün yetiştiriciliğinde; bakım, hasat ve nakliyede verimliliği ve kapasiteyi artırmalarına yardımcı olmak ve modern ekipmanlara kavuşmları için Zirai Ekipman Destek Kredimiz ile çözüm üretmeyi hedeflemekteyiz. Zirai sektörde kullanılan tüm makine ve ekipmanlar bu kredi programından yararlanabilir. İleriki dönemlerde yeni paketler ile güçlendireceğimiz tarım sektörü kredi ürünlerimiz ile tüm kulvarlarda olduğu gibi en iyi hizmet ve ürünleri sunmaya devam edeceğiz. Şunu gönül rahatlığı ile ifade ederek sözlerimi bağlamak istiyorum Near East Bank topraktan üreten ve kazanan tüm çiftçilerimizin yanında olacaktır.”

Near East Bank’ın sunduğu Zirai Ekipman Destek Kredisine başvurular başladı. Bilgi ve teklif almak, kredi başvurusunda bulunmak isteyen tarım işletmeleri ve ferdi çiftçiler, tüm Near East Bank şubelerinden, 444 0 632 Çağrı Merkezi’nden, 0542 880 06 32 numaralı WhatsApp hattından ve İnternet Bankacılığı üzerinden, Near East Mobil, Near East Bank Facebook sayfalarındaki linklerden kolay ve hızlı şekilde başvurularını yapabilecekler.