Banka · 11 Şubat 2022
Near East Bank Sevgililer Günü Kredi kampanyası talihlileri belli oldu, çekilişte kazanan 10 Şanslı kişiyi 12 Şubat’ta harika bir akşam bekliyor!

Near East Bank Sevgililer Günü Kredi kampanyası talihlileri belli oldu, çekilişte kazanan 10 Şanslı kişiyi 12 Şubat’ta harika bir akşam bekliyor! 

Near East Bank, 2022’ye gerek bireysel müşterilerinin gerekse işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik farklı özellikleri ile avantajlar sunan yeni kredi kampanyalarıyla önemli bir giriş yaptı.

Bu kampanyalardan ilki Ocak ayı ile birlikte başlatılan Sevgililer Günü Kredisi oldu. 9 Şubat tarihinde sonlandırılan Sevgililer Günü Kredisi, kredi kullanan müşteriler arasından yapılacak çekilişle 10 şanslı müşteriye akşam yemeği ve otel konaklaması hediyesi ile sunulmuştu. Büyük bir ilgi ile karşılaşılan Sevgililer Günü Kredisine yoğun bir başvuru yapıldı, Near East Bank Genel Müdürlük Merkez Binasında gerçekleşen çekilişte kazanan talihliler belli oldu.

Near East Bank, Sevgililer Günü Kredisi ile bu sene çok özel bir etkinliği kampanyaya dahil etmişti.

Sevgililer Günü kredisini kullanan 10 şanslı müşteri Mimoza Beach Hotel ve Dorana Hotel’de 12 Şubat 2022 tarihinde çift kişilik Akşam Yemeği ve Konaklama hediyesi kazanmış oldu. Kampanyaya son katılım tarihi ise 9 Şubat 2022 idi.

Near East Bank Pazarlama, Operasyon ve İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu ve Tasdik Memuru Kemal Buba’nın huzurunda yapılan çekiliş, tamamen elektronik ortamda şeffaf bir şekilde yapıldı. Çekilişle kazanan 10 şanlı isim belli oldu ve tasdik memuru onayı ile resmi olarak belgelendi.

Kazanan talihliler, 12 Şubat Cumartesi akşamı, iki farklı opsiyonla isteyen Yeniboğaziçi plajında bulunan Mimoza Beach Hotel’de denize karşı romantik bir akşam yemeği ve konaklama yaparken, isteyen Girne’nin en merkezi lokasyonunda bulunan Dorana Hotel’de Dora Restoran’da Şef Metin Mevsimler’in özel menüsü eşliğinde akşam yemeği yiyecek ve modern-elegan ortamıyla, şık ve konforlu odalarında konaklayarak bu en özel güne güzel bir anı bırakabilecekler.