İK · 06 Temmuz 2020
Near East Bank Personel Alımı ve Eğitimlerine Devam Ediyor

Near East Bank, bankacılık sektöründe en üstün nitelikli insan kaynağına sahip olmak ve bu kaynağa yatırım yaparak tüm paydaşlarına değer yaratmak vizyonu, üstün nitelikli insan kaynağını Near East Bank’ta tutmak ve yenilerini kazandırmak, bu süreçte var olan insan kaynakları sistem ve uygulamalarını geliştirmek misyonu ile yoluna sağlam adımlarla devam etmektedir.

Near East Bank finansal ve operasyonel başarılarını sürdürebilir kılmak adına işe alımlarda, “profesyonellerin” ve yetenekli gençlerin tercihi olmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda, 2020 yılı içerisinde 35 yeni personel bünyesine eklemiştir.

Near East Bank’ın istihdam politikası, nitelikli ve iyi eğitimli, sürekli öğrenmeye açık, paydaşlara ve Near East Bank’a değer katmaya hevesli, yenilikçi kişileri ırk, dil, din, cinsiyet ve yaş dahil hiçbir ayrım yapmaksızın bünyesine katmaktır. Üstün teknolojik altyapısı ile de eğitim kalitesini destekleyen Near East Bank, çalışanların öğrenme süreçlerini etkin olarak takip edebilecekleri portal ile desteklemektedir.

Near East Bank çalışanlarının bireysel deneyim ve uzmanlıklarını kurumsal hedefleri doğrultusunda etkin bir biçimde yönetmek adına, değişen gereksinimlere yanıt verebilen, gelişime açık ve esnek bir Performans Yönetim Sistemi benimsemektedir.

Kariyer yönetimi fonksiyonu ile Near East Bank, hedeflerinin gerçekleştirilmesine stratejik iş ortağı rolüyle destek vermektedir. Bu kapsamda, mevcut insan kaynağının en etkili şekilde pozisyonlandırılması ve orta-uzun vadede kariyer planlarının gerek banka gerekse çalışanın gelişimi için en ideal şekilde işletilmesine öncelik verilmektedir.

 Sürekli gelişen bir hizmet ağına sahip olduklarını dile getiren Near East Bank İnsan Kaynakları Müdürü Özge Ciğerci, eğitim sistemi aracılığı ile tüm çalışanlarının gelişimini desteklemenin yanı sıra motivasyon ve iş tatminlerinin artırılmasını hedeflediklerini dile getirdi.

Ciğerci, “Near East Bank’ı geleceğe taşımak hedefi doğrultusunda bankamızın kariyer stratejisi; ilişki yönetimi, kalite, verimlilik, sürdürebilirlik konularını ön planda tutan, proaktif çalışma modeli ile iş birimi ve sahaya öneri sunan, ürün odaklılık yerine müşteri odaklılık yaklaşımı ile gelişim kaynaklarına odaklanan bir yaklaşım üzerine kuruludur” dedi.