Banka · 17 Mayıs 2021
Near East Bank Kredi Kartlarının Ayrıcalıklarını Yaşayın !

Near East Bank Kredi Kartlarının Ayrıcalıklarını Yaşayın !

Müşteri beklentilerine uygun fırsatlar sunan Near East Bank, günden güne geliştirdiği yeni teknolojileri ile dijital bankacılık hizmetleri ve ürünleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

Müşteri ihtiyacına uygun olarak hazırlanan, farklı avantaj ve özellikleri ile sunulan Near East Bank kredi kartları müşterilere ayrıcalık yaşatırken, ihtiyaç anında yanlarında oluyor.

Near East Bank Merkezi Pazarlama ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü Timuçin Samancıoğlu, kredi kartlarının kullanımı ve ürünlere ilişkin değerlendirme de bulundu:

“Pandeminin etkisiyle hem bireysel hem de kurumsal işletmelerin yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı kredi kartları kullanım açısından çokça tercih edilir oldu. Kredi kartları ile yapılan online işlemlerde 3D Secure güvenliği ile ödeme yapılabilmesi, nakit ihtiyacı sağlaması, taksitlendirme olanağı sunması ve alışverişte para puan kazanımı gibi özellikler kredi kartlarını avantajlı bir ürün haline getirdi. Fiziksel temastan uzak durmanın önemi sebebi ile de temassız ödemelerde ciddi artışlar görüldü. Kredi kartlarına da talep arttı. Near East Bank olarak müşterilerimizin, kolay güvenilir ve avantajlı imkanlar ile harcamalarına çözümler sunmak için ürün yelpazemizi genişletmek adına çalışmalarımız devam etmekte..” 

Her ihtiyaca ve her kesime uygun hazırlanan Near East Bank kredi kartları temassız özelikleri ile Near East Bank Cardplus, Prestige, Business, Royal ve Campus kart olmak üzere beş farklı ürün sunuyor.

Near East Bank kredi kartları sadece ülkemizde değil dünyanın birçok noktasında alışveriş yapma ve taksitlendirme olanağı sunuyor. Ayrıca yapılan alışverişlerde PlusPuan kazanmanızı sağlayarak, kazandığınız bu puanlar sayesinde bedava alışveriş yapma şansını elde edebiliyorsunuz. Yurt içinde ve yurt dışında Visa ve/veya Mastercard amblemi olan diğer bankaların tüm ATM’lerinden, para/nakit avans çekme; yurt için de taksitli nakit avans ve yurt dışında nakit avans imkanı; dilediğiniz zaman vadesiz hesabınıza yönlendirerek sadece Cardplus pos ve ATM’lerinde kredi kartınızı değişmeden banka kartı ( debit kart) olarak da kullanabilmeniz de tüm kartların ortak özelliklerinden.

Hizmetleriyle özel hissedeceğiniz, CardPlus kredi kartı

Near East Bank müşterilerinin en çok tercih ettiği kredi kartlarından olan CardPlus kredi kartı, nakit kullanmak yerine Cardplus kredi kartını kullanarak alışverişlerinizi yaparken, puan kazanabilir; Nakit Avans, Taksitli Nakit Avans, Satış, Taksitli Satış, Debit satış ve Puan satış olarak hizmet vermekte olup, yurt içi ve yurt dışında Visa ve/ veya mastercard amblemi olan her yerde alışveriş yapabilme olanağı, yurt içindeki ATM’lerimizden ve Cardplus amblemi olan diğer bankaların tüm ATM’lerinden para çekebilme olanaklarını sağlamakta. CardPlus kredi kartını dilediğiniz zaman da vadesiz hesabınıza yönlendirerek kredi kartınızı değişmeden banka kartı (Debit kart) olarak da kullanabilmenizi sağlıyor.

Prestijli kampanyaların anahtarı 

Near East Bank Prestige kredi kartı, kartın özelliklerine tanımlanan avantajları ve kampanyaları ile müşterilere ayrıcalıklar sunuyor. Tüm özel günlerde taksit kampanyalarından yararlanabilme, yurt içi ve yurt dışı kullanımlarda komisyonsuz taksit özelliğini kullanabilme fırsatı sunuyor.

Sevgililer günü, Anneler günü, Babalar günü, Ramazan ve Kurban Bayramı gibi bayram ve özel günler için ideal olan bu kartın yüksek limit olanaklarından yararlanarak limit darlığı çekmeden kolayca kullanabilirsiniz. Prestige kartınızı peşin veya taksitli olarak alışverişlerinizde de kolayca kullanabilirsiniz.

Şirket Harcamalarınız için Business Kart

Ticari amaçlı yapılan alışverişlerde seyahat, konaklama, ağırlama ve firma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla firma adına kullanılım için firma yetkilisine verilmek üzere hazırlanan Business Kart, şirketler için yapılan tüm harcamaları kontrol edebilmeyi sağlıyor.

Özel Bankacılık müşterilerine Royal Kart

Özel Bankacılık müşterilerinin kullanımına sunulan Royal Kart, Sevgililer günü, Babalar günü, Ramazan bayramı, Kurban bayramı ve benzeri tüm kampanyaların dahil edildiği bir kart olarak hazırlandı. Royal Kart sahiplerine özel yurt dışı döviz ve tüm Duty Free harcamalarına masrafsız 2 taksit imkanı sağlıyor.

Kartın özelliklerinde ise, Royal Kart ile seyahat acentelerinde 2 katı puan imkanı, kart sahiplerine özel biriktirilen 500 puanın istebilen şubeden nakit olarak alma imkanı, kart ile araç kayıt, seyrüsefer ve ehliyet ücretlerinden komisyonsuz ve masrafsız 4 taksit imkanı sunulmaktadır.

Öğrenci Olmanın Farkını Hissetmeniz için Campus Kart

Near East Kuruluşu çalışanları ve öğrencilerinin kullanımına sunulan Campus Kart, nakit avans, taksitli nakit avans, satış, taksitli satış, debit satış ve puan satış olarak hizmet veriyor. Talep eden müşterilerimize de sunulabilen Campus Kart’a tüm kampanyalar dahil edilebiliyor.

Near East Bank müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği NEB Standart CardPlus, NEB Prestige, NEB Royal, NEB Business ve NEB Campus kartları müşterilerinin tüm özel gün kampanyalarından yararlanmalarını sağlayarak, kredi kartı harcamalarında Cardplus POS cihazlarından yapılan ve diğer banka pos cihazlarından yapılan işlemlerde puan kazanmanızı sağlıyor. 45 puan ve üstü biriktirdiğiniz puanlar ise 3 ile çarpılarak üç katı puan değerinde uçak bileti alma imkanı sağlarken , yurt dışında taksitlendirme seçeneği ile müşterilere özel avantajlar sağlıyor.

Hizmette sınır tanımayan Near East Bank, kredi kartı sahibi olmak isteyen tüm müşterilere www.neareastbank.com web sitesi üzerinden başvuru yapma kolaylığı sunmanın yanı sıra en yakın şubeye giderek de başvuruda bulunulabiliyor.