Banka · 21 Nisan 2022
Near East Bank ihtiyaçlarınıza göre kredi ve imkanlar sunmaya devam ediyor

Near East Bank ihtiyaçlarınıza göre kredi ve imkanlar sunmaya devam ediyor

Near East Bank artan bireysel ihtiyaçlara finansal avantaj sağlayan ürünleri, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunarak hazırladığı kampanyaları ve uzun vadeli tüketici kredilerine kattığı avantajlarla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Near East Bank İhtiyaç Kredisi hızlı onay süreci, düşük faiz ve esnek kredi ödeme planlarıya ihtiyaçlarınızı kolay yoldan karşılayabilmenize imkân tanıyor.

İhtiyaç kredisi sayesinde elektronikten beyaz eşyaya, tekstilden kişisel bakıma, seyahatden eğitime bir çok alanlar için ihtiyacınız olan nakdi size sağlıyor.

Near East Bank İhtiyaç Kredisi ile geri ödemelerinizi de bütçenize göre planlayabilir, 3 aya kadar taksit erteleme ile kredinizi şimdi alıp taksitlerinizi sonra ödemeye başlayabilirsiniz. 72 aya kadar vade seçeneği ve aylık %2,25 faiz oranıyla başlayan İhtiyaç krediniz sayesinde acil nakit ihtiyacınıza çözüm sağlarken, hızlı onay süreci ile kredinize kolayca ulaşabilirsiniz.

Near East Bank’ın Eylül 2020’de başlattığı ve müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştığı İhtiyaç Kredisi kampanyasıyla devam eden ve ihtiyaç kredisi sahiplerine sunduğu Hesaplı Sağlık Sigortası ürünüyle de avantaj sağlıyor.

Near East Bank, kampanyanın başladığı günden bugüne 1000’in üzerinde 200 Bin TL değerinde sağlık sigortası hediye etti.

25.000 TL ve üzeri kredi alan müşterilere hediye edilen, 20.000 TL'ye kadar yatarak tedavi teminatlı Hesaplı Sağlık Sigortası, müşterilere sağlıkla ilgili acil durumlarda oluşabilecek ağır maliyetlere karşı güvence sağlayarak, yurt içi anlaşmalı ve anlaşmasız tüm kurumlar ile yurt dışında da teminat limitleri kapsamında sağlık giderlerini karşılamalarına olanak sağlamakta.

175 TL'den başlayan yıllık primlerle 20.000 TL'ye kadar yatarak tedavi teminatından faydalanabilinen Hesaplı Sağlık Sigortasıyla büyük ve geniş kapsamlı rahatsızlık, hastalık, kaza vb. acil durumların ağır maliyetleri güvence altına alınıyor. İhtiyaç kredisi alan müşterilere hediye edilen hesaplı sağlık sigortası, müşterilerin talepleri doğrultusunda istenirse bir üst pakette poliçe düzenlenip ek teminatların dahil edildiği daha geniş kapsamlı sağlık hizmeti ve servisinden yararlanabilecek şekilde bir üst pakete geçış yapma avantajı ile sunuluyor. Bireysel olarak sigortalanan müşteriler, aile olarak poliçe yaptırmak istediğinde %5 net indirimden de faydalanabiliniyor.

Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu bireysel tüketici kredilerinden en çok rağbet gören İhtiyaç Kredisi ile artan ihtiyaçları göz önüne alarak müşterilerin tercihi olduğunun altını çiziyor.

Samancıoğlu; “ Müşterilerimizi finansal açıdan koruduğumuz, her türlü kişisel harcamalardan sağlık harcamalarına tüm ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm sunduğumuz İhtiyaç Kredisi ürünümüz sayesinde müşterilerimizle aramızda önemli bir güven tesis ettik. Biliyoruz ki her geçen gün ihtiyaçların hem çeşidi hem de kalemleri artıyor. Bankamız ürünlerini kurgularken bireysel ve ticari ürünlerimizde her geçen sene günün koşullarına göre uyarlanmış farklı avantajları ürünlere eklerken, ihtiyacı doğrudan karşılamak adına çeşitli ürünler geliştirdik geliştirmeye de devam ediyoruz. İhtiyaç Kredisi ürünümüze baktığınızda ise, tüketicilerin özellikle acil nakde ihtiyaç duyduğu dönemlerinde, kısa veya uzun vadede geri ödeme seçeneği sunduğumuz uygun faiz oranı ile bütçelerini sarsmadan bugünün ihtiyacını yarına ertelememelerini sağlıyoruz. İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile hediye ettiğimiz Hesaplı Sağlık Sigortası ile de her müşterimizin kaliteli sağlık hizmeti almasını sağlayarak sigorta bilincini arttırmakta önemli bir rol oynadığımızı düşünüyorum.” dedi.

Near East Bank İhtiyaç Kredisi hakkında bilgi ve teklif almak, kredi başvurusunda bulunmak için tüm Near East Bank şubelerinden, 444 0 632 Çağrı Merkezi’nden, 0542 880 06 32 numaralı WhatsApp hattından ve İnternet Bankacılığı üzerinden, Near East Mobil, Near East Bank Facebook sayfalarındaki linklerden kolay ve hızlı şekilde başvurularınızı yapabilirsiniz.