Banka · 22 Kasım 2022
Near East Bank, 9 Kasım tarihinde Ekonominin Merkezi İstanbul’da Düzenlenen Hazine Yönetimi Zirvesi’e Katıldı

Near East Bank, Türkiye’de Kurumsal Hazine Yöneticileri Derneğinin çatısı altında ilk kez düzenenlen ve kurumsal hazine ve finans profesyonellerini bir araya getiren KHYD 2022 Hazine Yönetimi Zirvesi’ne katıldı.

9 Kasım 2022 tarihinde Wyndam Grand İstanbul Levent’te gerçekleşen “Hazine Yönetimi Zirvesi” etkinliğine Near East Bank Hazine Grubu Müdürü Celal Trahonlu ve Near East Bank Finansal Kurumlar Yetkilisi Berkcan Koçak eşlik etti.

Bu yıl ilk kez gerçekleşen Hazine Yönetimi Zirvesi’nin teması ise “Yeni Dünya’da Dijital Hazine ve Ekosistem Keşfi” oldu. Organizasyonda bugün ve gelecekte hazinede en iyi uygulamaları şekillendiren trendlerin, farklı bakış açılarının, teknoloji çözümlerinde müşteri deneyimlerinin ve en iyi teknolojilerle ilgili güncel bilgilerin anlatıldığı özel sunumlar gösterildi. Zirveye üst düzey katılım sağlandı.

Türkiye’nin başlıca finansal kurumlarının ve yöneticilerinin katıldığı etkinlikte yerini alan Near East Bank, ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı koymanın temel görevlerinden biri olduğu bilinci ile dijital dönüşümün devrim niteliğindeki değişimlerine ayak uydurarak kendi bilgi teknolojisini de üretmekte, bu amaçla hazine ve Finans dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmekte.

Global ve yerel kuruluşlardan üst düzey Hazine ve Finans yöneticileri ile bir araya gelerek mesleki düzeyde önemli fikir alışverişlerinde bulunan Near East Bank Hazine Grubu Müdürü Celal Trahonlu;

“Türk Finans dünyasının kalbi İstanbul’da gerçekleşen Hazine Yönetimi Zirvesinde, Dijitalleşmenin getirdiği yeni imkanları, Şirket hazinelerinde uygulanan trend uygulamaları sektör uzmanlarından dinlemek son derece faydalı oldu. Aynı zamanda bu organizasyonda, farklı sektörlerde faaliyet gösteren meslektaşlarımızla fikir alışverişinde bulunarak, kısa sürede yeni bağlantılar oluşturma fırsatını da yakaladık. Near East Bank Hazine Grubu olarak, böylesi etkinliklere katılarak, bankamızın hizmetlerini üst seviyeye çıkararak arttırma noktasında önemli adımlar atıyoruz.” dedi.

Near East Bank Finansal Kurumlar Yetkilisi Berkcan Koçak, birçok kıymetli üst düzey yönetici ile tanışma fırsatı bulduklarını, Near East Bank ile başka finansal kurumlar arasında iş birliği oluşturmak veya var olan ilişkileri daha da geliştirmek için sözlü anlaşmalar yaptıklarını belirtti.