Banka · 14 Şubat 2022
Ev Satın Alacaklara Near East Bank'tan, 120 Ay Vadeli ve Düşük Faizli Konut Kredisi Desteği Devam Ediyor

Near East Bank, artan konut edinme ihtiyaçlarına ve yatırım aracı olarak rağbet gören gayrimenkul yatırımlarına finansman sağlayan Konut Kredisi desteğini cazip koşullarla sürdürüyor.

Ülkemizde kısa ve orta vadede kazandırma potansiyeli olan ev satın almak ve yatırım amaçlı gayrimenkul sahibi olmanız için bütçenize uygun şekilde sizler için sunuluyor.

Near East Bank Konut Kredisi, yabancı para birimlerinde aylık %0,50, Türk Lirasında aylık % 2,08 faiz oranıyla 120 aya kadar vadeli olarak hayalinizdeki eve avantajlı koşullarla sahip olabilme imkanı sağlıyor. Düşük faiz ve hızlı onay süreci özellikleri ile öne çıkan Konut Kredisine hemen başvuru yaparak ileriye dönük gayrimenkul yatırımınızı da bugünden gerçekleştirebilirsiniz.

Avantajlı ürün ve hizmetleri ile müşterilerine farklı çözümler sağlayan Near East Bank, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını iyi koşullarda sağlayabilmek için ekonominin değişen koşullarını yakından takip ederek; alım gücünün düşmesini müşterileri lehine fırsata çevirerek faiz oranını aylık %2,08’de tuttarak müşterilerinin hayalindeki eve kavuşmasını sağlıyor.

Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu; “ Müşterilerimizin ev satın alırken gereksinim duyduğu finansman desteğini sağlamak için, mevcut konut kredimizi piyasa koşullarına direnerek uygun faiz oranında sunmaya devam ediyoruz. Amacımız, müşterilerimize uygun ürünlerimizi, alım gücüne ve ödeme koşullarına göre düzenleyerek her koşulda müşterilerimizin yanında yer almak.

Konut Kredisine başvuran müşterilerimiz için çektikleri konut kredisinin geri ödeme koşullarını, bütçelerinin niteliklerine göre hazırlanan kişiye özel ödeme planlarıyla sunuyoruz.

Müşterilerine avantajlı ürünler sunmayı ve sürekli geliştirme ile ihtiyaca göre çeşitlilik sunmayı hedeflediklerini belirten Samancıoğlu, 2022’ye adım attığımız günden beri müşteri odaklı yaklaşımımızla, ticari ve bireysel bazda sunduğumuz bir çok ürünümüzle, müşterilerimizin yüzünü güldürmeyi başardık.” dedi.

Hayalinizdeki ev için avantajlı faiz oranları ile hazırlanan Konut Kredisi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak veya hemen başvurmak için www.neareastbank.com web sitemizden başvurunuzu yapabilir veya en yakın şubeye gidebilir, 444 0 632 numaralı telefonlarımızdan müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.