Banka · 10 Haziran 2021
Besicilik ve Süt Üretimlerinize Finansman Desteği Near East Bank’tan

Besicilik ve Süt Üretimlerinize Finansman Desteği Near East Bank’tan

Near East Bank ülkemizde tarımsal faaliyetlerin devam etmesini teşvik etmek, besicilik ve sütçülük kolundaki işletmelerin üretimlerinin sağlıklı ve sürdürülebilir olması için gerekli ihtiyaçlarını temin etmesine destek amacıyla hazırladığı İşletme Destek Kredileri ile finans desteği sağlıyor.

Near East Bank, hayvancılık, sütçülük ve süt ürünleri konularında faaliyet gösteren üreticilerin faaliyetlerini sürdürebilmelerine yönelik ihtiyaçları için Besicilik ve Süt Üretimi Destek Kredisi’ni hazırladı.

Near East Bank Besicilik ve Süt Üretimi Destek Kredisi, hayvancılık ve süt üretimi yapan işletmelerin büyükbaş – küçükbaş, kanatlı hayvan alımı, yem, ilaç, yakıt, makine bakım-onarım, kira ve sigorta giderlerini karşılamak için işletmelere özel olarak sunuluyor.

Besicilik ve Süt Üretimi Destek Kredisi, maksimum 12 ay’a kadar vade seçeneği ve 200.000 TL’ye kadar kullanım tutarı ile finansman ihtiyacını karışlıyor. İşletmenizin ihtiyaç duyduğu tüm giderlerinizi bu kredi ile karşılayarak üretimlerinizi zorlanmadan yapabilirsiniz.

Near East Bank Ticari Bankacılık Grup Müdürü Kutay Canateş, Besicilik ve Süt Üretimi Destek Kredisi hakkında şunları dile getirdi;

“Near East Bank Ticari Bankacılık olarak mayıs ayı itibari ile lanse etmeye başladığımız “Tarım” kredilerine ilişkin yeni ürünlerimizle tarım sektörü içerisinde bulunan tüm alanlara ulaşacağımızı dile getirmiştik. Bu atılımımızın üçüncü meyvesi olarak Besicilik ve Süt üretimi alanında değerli yetiştiricilerimize yönelik yeni ürünümüzü dizayn etmiş durumdayız. Besicilik ve Süt Üretimi Destek kredisi, besi alımından başlayıp tüketicilere ulaşıncaya kadar ihtiyaç duyulacak tüm farklı ihtiyaç finansmanının karşılanmasına yönelik hazırlanmıştır. Böylece yetiştiricilerin hedeflediği besi sayısının artırılması, modernizasyonu sağlayıcı teknolojik alt yapının oluşturulması, pazarlama, paketleme ve nakliyeye kadar uzanan tüm taleplerini karşılayacağını dile getirmek isterim. Near East Bank Ticari Bankacılık olarak yeni ürünler ile çeşitliliğimizi artırmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Besicilik ve Süt Üretimi Destek Kredisine hemen başvurun sığır, davar, kümes hayvanı alımı, yem, ilaç gibi ihtiyaçlarınıza finans desteğiniz Near East Bank’tan olsun. Bilgi ve teklif almak, kredi başvurusunda bulunmak isteyen işletmeler, tüm Near East Bank şubelerinden, 444 0 632 Çağrı Merkezi’nden, 0542 880 06 32 numaralı WhatsApp hattından ve İnternet Bankacılığı üzerinden, Near East Mobil, Near East Bank Facebook sayfalarındaki linklerden kolay ve hızlı şekilde başvurularını yapabilecekler.