Banka · 16 November 2022
Cumhuriyetimizin, 39.uncu yıl dönümünü kutladığımız 15 Kasım’da, devletimizdeki saygın yerini koruyan ve her geçen gün büyüyen Near East Bank üstün hizmet verebilmenin haklı gururunu yaşıyor

Özgürlük mücadelesi veren tüm kahramanların sayesinde 15 Kasım 1983’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilan edilmesiyle yurdumuzun en önemli ulusal günü olan Cumhuriyetin kuruluşunun 39. Yıl dönümünü çoşku ile kutlayan Near East Bank, 26 yıldır ülkesine üstün hizmet verebilmenin haklı gururunu da yaşıyor.

Genç devletimizin erken dönemlerinde yerini alan Near East Bank kurulduğu günden itibaren yenilikçi, dürüst, güvenilir olma ilkeleri ile müşteri odaklı, kaliteli ve eksiksiz hizmet sunma misyonu ile ekonomik ve toplumsal hayata kalıcı değer katmak düşüncesi ile 11 Kasım 2016'da temelleri atılan ve 25 Kasım 2020’de Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşandığı hafta hizmete açılan Genel Müdürlük Merkez Binasında Türk Cumhuriyeti’nin varlığına yürekten bağlı olarak operasyonel ve yönetsel faaliyetlerini yürüten Near East Bank, Kuzey Kıbrıs’ın ilk tam otomasyonlu akıllı ve modern binasını ülkemize kazandırmanın mutluğunu yaşıyor.

Near East Bank Yönetim Kurulu Başkanı Enver Haskasap, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün sembolü Cumhuriyet Bayramımızın 39. yıldönümünü kutlarken; 

15 Kasım 1983 yılında Kuzey Kıbrıs Türk halkının özgürlüğü için mücadele etmiş başta özgürlük Liderimiz Dr. Fazıl Küçük’ü, Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf R. Denktaş’ı ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan, halkımızın refahı için mücadele etmiş büyüklerimizin mirasını yüceltmek için ülkemiz adına 26 yıldır üstün hizmet vermekten gurur duyuyor ve her zaman daha ileriye götürmek için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizi kutladığımız bu önemli haftada bankamızın kurulduğu günden bugüne sağladığı istihdam, ticaret, tarım ve sanayi alanlarında finansal destekleri ve elbette halkımızın genel refahını yükseltecek bireysel finans destekleri ile devletimizin her alanda, her bireyiyle büyümesini sağlamaya katkı koymayı görev bildik.” dedi.