Banka · 07 October 2021
Near East Bank Yatırımcılara Avantajlı Fiyatlarla Menkul Kıymet Yatırım Araçları Sunuyor!

Near East Bank Yatırımcılara Avantajlı Fiyatlarla Menkul Kıymet Yatırım Araçları Sunuyor!

Near East Bank, müşterilerinin hayatlarına değer katan ürün ve hizmetlerini sürekli geliştirirken, hızlı ve verimli şekilde ulaştırmak için de tüm kanallarını güçlendirmeye devam ediyor. Bankacılık ürünlerinde müşteri ihtiyaçları göz önünde tutularak ihtiyaca cevap veren bireysel ve ticari kredi, kredi kartı vb kampanyaları, hazine işlemleri ve türev işlemleri sunan Near East Bank, avantajlı fiyatlamalar ile sunduğu kur işlemlerinin yanı sıra, menkul kıymet yatırım araçları ile de gündemde.

Near East Bank Hazine ve Finansal Kurumlar Birimi tarafından sunulan Avantajlı Menkul Kıymetlerden; Eurobond, Özel sektör tahvili, Devlet tahvili, Hazine bonosu ve Finansman bonosuna ilgi büyümekte.

Near East Bank Hazine ve Finansal Kurumlar Birimi Kıdemli Birim Müdürü Celal Trahonlu artan talepler doğrultusunda menkul kıymet ürünleri hakkında şunları dile getirdi; 

“Menkul Kıymetler, yatırım amacı ile alınıp satılabilen, belirli bir dönemde hem sabit faiz geliri hem de sermaye geliri elde edilebilen enstrümanlardır.

Near East Bank Hazine ve Finansal Kurumlar Birimi olarak hem bankamızın kendi ihtiyaçları doğrultusunda hem de müşterilerimizin talepleri dikkate alınarak piyasada işlem gören en uygun menkul kıymetleri araştırıp bulmaktayız.

Bağlantılarımız sayesinde piyasadaki en uygun fiyatlamaları yaparak müşterilerimize sunduğumuzdan tercih sebebi olmaktayız. Müşterilerimiz için satın aldığımız menkul kıymetleri bankamız kontrolünde muhafaza etmekteyiz.

Müşterilerimiz genellikle TC Devlet Tahvili, TC Hazine Bonosu, Özel Sektör Finansman Bonosu ve Eurobond gibi popüler ürünlere ilgi duymaktadır.

Bir menkul kıymet talep edilirken, para birimi, vade sonu, fiyat, toplam getiri, ihraç eden müessese gibi kriterler dikkate alınmaktadır. Bu kriterlere göre ürünler bulup sunuyoruz. Müşterilerimiz, bazı durumlarda istedikleri menkul kıymetin doğrudan ISIN Kodunu (Uluslararası Menkul Kıymet Tanımlama Numarası) vererek bizim tarafımızdan kendileri için satın alınmasını talep etmektedir.

Müşterilerimiz arzu etmeleri halinde bizden satın aldıkları menkul değerleri piyasa şartlarında bankamıza geri satabilmektedirler.

Hızlı hizmet ve avantajlı fiyatlarımızla her geçen gün döviz İşlem hacimlerimizi artırarak hem mevcut hem de yeni müşterilerimizden daha fazla talep görmekteyiz.” dedi.


Near East Bank Menkul Kıymetler ve Hazine ürünleri hakkında detaylı bilgi için, (0 548) 829 93 24, (0 548) 830 31 04 ve (0 548) 850 14 28 nolu telefonlarını arayarak veya mesaj göndererek bilgi alabili veya neareastbank.com kurumsal web sitesi üzerinden Hazine İşlemleri sayfasından da ürünleri inceleyebilirsiniz.